Jelovnik

 

 


T J E D N I   J E L O V N I K
ZA VRTIĆ I JASLICE
u tjednu  od
18. 02. 2019. do 22. 02. 2019.
 
PONEDJELJAK- R. B. 28
   
Doručak: PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH, NAMAZ OD SLANINE I KRASTAVACA, BIJELA KAVA
Užina I: BANANA, SUHO VOĆE (SMOKVE)
Ručak: VARIVO OD SVJEŽEG KUPUSA SA SVINJETINOM, MIJEŠANI KRUH, KEKSI
Užina II: SENDVIČ, ČAJ
 
UTORAK- R. B. 29
   
Doručak: PŠENIČNA KRUPICA S POSIPOM OD KAKAOA
Užina I: JABUKA, NARANČA
Ručak: JUHA OD RAJČICE, LAZANJE S PURETINOM I POVRĆEM, CIKLA SALATA, RAŽENI KRUH
Užina II: PECIVO SA ZRNJEM, JOGURT
 
SRIJEDA- R. B. 30
   
Doručak: PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH, DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA, ČAJ
Užina I: JABUKA
Ručak: MIJEŠANO VARIVO S MOKLICAMA I JUNETINOM, KRUH SA SJEMENAMA, BANANA
Užina II: KUKURUZNA ZLIJEVANKA SA SVJEŽIM SIROM, MLIJEKO
 
ČETVRTAK- R. B. 31
   
Doručak: MIJEŠANE ŽITNE PAHULJICE
Užina I: NARANČA
Ručak: JUHA OD POVRĆA S HELJDOM, PEČENA PILETINA, POVRĆE NA LEŠO, MIJEŠANA KUPUS SALATA,RAŽENI KRUH
Užina II: KUKURUZNI KRUH, POLUTVRDI SIR, LIMUNADA
 
PETAK- R. B. 32
Doručak: ZOBENO MIJEŠANO PECIVO, PROBIOTIK
Užina I: JABUKA, PRIRODNO CIJEĐENI SOK OD NARAČE
Ručak: KREM JUHA OD BROKULE, ZAPEČENI BAKALAR S KRUMPIROM, ZELENA SALATA, KRUH SA SJEMENKAMA
Užina II: KOLAČ OD JOGURTA S VIŠNJAMA
 
Jelovnik izradili članovi stručne skupine Prehrambeno biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Stručnog društva medicinskih sestara dječjih vrtića u provedbi projekta „Imam pravo rasti zdravo“ pod pokroviteljstvom  Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.



T J E D N I   J E L O V N I K
ZA VRTIĆ I JASLICE
u tjednu  od 11. 02. 2019. do 15. 02. 2019.
 
 PONEDJELJAK- R. B. 48
   
Doručak: ZOBENO MIJEŠANO PECIVO, PROBIOTIK
Užina I: BANANA, SUHO VOĆE (GROŽĐICE)
Ručak: VARIVO OD KELJA, KOSANI ODREZAK (OD PURETINE), PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH
Užina II: KRUH SA SJEMENKAMA, NAMAZ OD TUNE, ČAJ
 
 UTORAK- R. B. 49
   
Doručak: KUKURUZNE PAHULJICE, MLIJEKO
Užina I: JABUKA
Ručak: KREM JUHA OD MRKVE, TORTELLINI S BLITVOM I SKUTOM, UMAK OD SIRA, ZELENA SALATA
Užina II: KOLAČ OD ROGAČA S JABUKOM
 
 SRIJEDA- R. B. 50
   
Doručak: MIJEŠANI KRUH, DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA. ČAJ
Užina I: NARANČA
Ručak: VARIVO OD MIJEŠANOG POVRĆA SA ŽLIČNJACIMA I JUNETINOM, BANANA, RAŽENI KRUH
Užina II: PIZZA, LIMUNADA
 
 ČETVRTAK- R. B. 51
   
Doručak: ČOKOLADNE I RIŽINE PAHULJICE S MLIJEKOM
Užina I: BANANA, SUHO VOĆE (MARELICE)
Ručak: SARMA, PIRE KRUMPIR I BATAT,KRUH SA SJEMENKAMA
Užina II: KOLAČ OD MRKVE
 
 PETAK- R. B. 52
Doručak: RAŽENI KRUH, POLUTVRDI SIR, ČAJ
Užina I: NARANČA,JABUKA
Ručak: JUHA OD KOPRA S PROSOM, PLJESKAVICE OD RIBE, BLITVA NA LEŠO, KUKURUZNI KRUH
Užina II: PECIVO SA ZRNJEM, KISELO MLIJEKO
 
Jelovnik izradili članovi stručne skupine Prehrambeno biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Stručnog društva medicinskih sestara dječjih vrtića u provedbi projekta „Imam pravo rasti zdravo“ pod pokroviteljstvom  Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.


© 2019 Vrtić Trešnjevka. Sva prava pridržana.