Jelovnik

 

 


T J E D N I   J E L O V N I K
ZA VRTIĆ I JASLICE
u tjednu  od 24. 09. 2018. do 28. 09. 2018.
 
 PONEDJELJAK- R. B. 6
   
Doručak: PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH, DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA, ČAJ
Užina I: MANDARINA
Ručak: MIJEŠANO VARIVO S NOKLICAMA I JUNETINOM, BANANA,
KRUH SA SJEMENKAMA
Užina II: SLATKA SAVIJAČA OD SIRA, MLIJEKO
 
UTORAK- R. B. 7
   
Doručak: ŽITARICE S MLIJEKOM
Užina I: GROŽĐE, SUHO VOĆE (MARELICE)
Ručak: VARIVO OD BUČE, POPEČCI OD MLJEVENOG MESA, PIRE KRUMPIR, RAŽENI KRUH, ČAJNI KOLUTIĆI
Užina II: KRUH SA SJEMENKAMA, POSEBNA PILEĆA SALAMA
 
SRIJEDA- R. B. 8
   
Doručak: ZOBENO MIJEŠANO PECIVO, NAMAZ OD JAJA, PROBIOTIK
Užina I: KRUŠKA, MANDARINA
Ručak: JUHA OD POVRĆA S HELJDOM, SATARAŠ S PILETINOM,
MIJEŠANA SALATA, KUKURUZNI KRUH
Užina II: MRAMORNI JOGURT KOLAČ
 
ČETVRTAK- R. B. 9
   
Doručak: KUKURUZNE PAHULJICE, BIJELA KAVA
Užina I: KRUŠKA, ŠLJIVA
Ručak: KRUMPIR GULAŠ S KORJENASTIM POVRĆEM I JUNETINOM, MIJEŠANI KRUH
Užina II: PIZZA
 
PETAK- R. B. 10
   
Doručak: KRUH SA SJEMENKAMA, NAMAZ OD SIRA ''TROKUTIĆA'', ČAJ
Užina I: JABUKA, SUHO VOĆE (MARELICA)
Ručak: BRUDET OD MORSKOG PSA S KRUMPIROM I POVRĆEM,
 RAŽENI KRUH, BANANA
Užina II: BUĆNICA, PROBIOTIK
 
Jelovnik izradili članovi stručne skupine Prehrambeno biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Stručnog društva medicinskih sestara dječjih vrtića u provedbi projekta „Imam pravo rasti zdravo“ pod pokroviteljstvom  Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.



T J E D N I   J E L O V N I K
ZA VRTIĆ I JASLICE
u tjednu  od 17. 09. 2018. do 21. 09. 2018.
 
PONEDJELJAK- R. B. 1
   
Doručak: KRUH SA SJEMENKAMA, MLIJEČNI NAMAZ, ČAJ
Užina I: BANANA,KRUŠKA
Ručak: VARIVO OD MAHUNA S TELETINOM, MIJEŠANI KRUH,
KOLAČ OD JOGURTA I BRESKVE S GROŽĐICAMA
Užina II: MLIJEČNO PECIVO, ACIDOFIL
 
UTORAK- R. B. 2
   
Doručak: PŠENIČNA KRUPICA S TAMNOM ČOKOLADOM
Užina I: GROŽĐE
Ručak: VARIVO OD KRASTAVACA, PANIRANI PILEĆI FILE,
RESTANI KRUMPIR, BANANA,
PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH
Užina II: MIJEŠANI KRUH, PUREĆA ŠUNKA, MLIJEKO
 
 SRIJEDA- R. B. 3 
   
Doručak: KRUH SA SJEMENKAMA, NAMAZ OD SLANINE, ČAJ
Užina I: KRUŠKA, MANDARINA
Ručak: KREM JUHA OD BROKULE, INTEGRALNA TJESTENINA,
BOLONJEZ UMAK, SALATA OD SVJEŽIH KRASTAVACA
S JOGURTOM, RAŽENI KRUH
Užina II: DOMAĆI PUDING
 
 ČETVRTAK- R. B. 4 
   
Doručak: KUKURUZNA KRUPICA S PROBIOTIKOM
Užina I: GROŽĐE, JABUKA
Ručak: BISTRA JUHA OD POVRĆA S PROSOM, PEČENA PILETINA,
PIRJANI GRAH S POVRĆEM, SALATA OD SVJEŽEG KUPUSA
I RIBANE MRKVE, RAŽENI KRUH
Užina II: PŠENIČNI POLUBIJELI KRUH, POLUTVRDI SIR, LIMUNADA
 
 PETAK- R. B. 5
   
Doručak: MIJEŠANI KURH, TOPLJENI SIR
Užina I: GROŽĐE, BANANA
Ručak: JUHA OD ŠKARPINE, PRŽENI FILE OSLIĆA,
MLADI KUPUS S KRUMPIROM NA LEŠO,
KUKURUZNI KRUH, KEKS
Užina II: SLADOLED
 
Jelovnik izradili članovi stručne skupine Prehrambeno biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Stručnog društva medicinskih sestara dječjih vrtića u provedbi projekta „Imam pravo rasti zdravo“ pod pokroviteljstvom  Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.
 


© 2018 Vrtić Trešnjevka. Sva prava pridržana.